Idé til bryllup
	Mens gæsterne venter på brudeparret serveres kaffe, te og forfriskninger på terrassen.
	Når brudeparret ankommer sabler vi champagnen, kransekage og jordbær
	Det bugnende gavebord studeres af brudeparret før selskabet går til middag i de flot pyntede lokaler.
	
Menu:
	Forret:
	Stegte kammuslinger sat på råmarineret urter samt sauce vinblanc
	
	Mellemret:
	Champange granite
	
	Hovedret:
	kalvemørbrad farseret med duebryst hertil serveres der trøffel sauce, kartoffelroulade med frisk hakket krydderurter samt sæsongens sprøde grøntsager
	
	Dessert:
	Variation af is & søde sager
	
	Natmad:
	Pølse- & ostebord
	
	Fri bar i 3 timer
	Kaffe
	lidt sødt
	1 cognac el. likør
	Hvidvin, rødvine ad libitum
	Dessertvin:
	
	Pris pr. person kr. 999,-
	
	Bryllupskage kan tilkøbes
	Minimum 20 personer