Idé til bryllup
Mens gæsterne venter på brudeparret serveres kaffe, te og forfriskninger på terrassen.
Når brudeparret ankommer sabler vi champagnen, kransekage og jordbær
Det bugnende gavebord studeres af brudeparret før selskabet går til middag i de flot pyntede lokaler.
Menu:
Forret:
Stegte kammuslinger sat på råmarineret urter samt sauce vinblanc
Mellemret:
Champange granite
Hovedret:
kalvemørbrad farseret med duebryst hertil serveres der trøffel sauce, kartoffelroulade med frisk hakket krydderurter samt sæsongens sprøde grøntsager
Dessert:
Variation af is & søde sager
Natmad:
Pølse- & ostebord
Fri bar i 3 timer
Kaffe
lidt sødt
1 cognac el. likør
Hvidvin, rødvine ad libitum
Dessertvin:
Pris pr. person kr. 999,-
Bryllupskage kan tilkøbes
Minimum 20 personer