MENUOVERSIGT

Busgrupper til Vordingborg, Sydsjælland og Møn.

Download busgruppe 2011 (pdf)

Giv dine bus-gæster en god og spændende oplevelse i de smukke omgivelser ved én af Danmarks smukkeste middelalderborge, Vordingborg med bl.a. Gåsetårnet, Botanisk Have og dyreengen. Hotel Kong Valdemar ligger i centrum af den gamle kongeby Vordingborg. Den nærmeste nabo er ruinerne af det 800 år gamle Vordingborg Slotog det berømte Gåsetårn. Nyd et dejligt måltid, kaffe og kage før eller eftergåturen til gåsetårnet. Fortsæt evt. turen mod Møn og Møns Klint.

Tilbud på overnatning for busgrupper

(1 chauffør + 1 guide uden beregning ved hver 30 betalende person)

Arrangementerne afholdes i størrelsesorden fra 20-400 personer.

Vi forbeholder os ret til ændringer i arrangement og pris.

Oplevelser i gåafstand fra hotellet

Gåsetårnet

Kun få meter fra Hotel Kong Valdemar ligger en af Danmarks mægtigste middelalderborge - Vordingborg. Fra Valdemar den Store grundlagde borgen omkring år 1160 til Valdemar Atterdags død i 1375 stod Vordingborg i centrum for Danmarks udenrigspolitik. I løbet af de 200 år udviklede Vordingborg sig fra et lille, befæstet anlæg til en mægtig borg med 9 tårne og 12 halvtårnebundet sammen af en næsten 800 m lang fæstningsmur. Midt på slotsterrænet knejser det velbevarede 36 m. høje Gåsetårn.

Historisk Botanisk Have - En smuk renæssance have

Historisk Botanisk Have er en smuk anlagt blomster og urtehave, anlagti 1921. Formålet med haven er, at samle de gamle almueplanter og vise hvordan en renæssacehave kan tage sig ud.

Dyreengen

Det store engdrag ved borgen og ruinterrænet, er hjemsted for en bestand af sikahjorte og påfugle. Sikahjorten er af asiatisk oprindelse og har været på Slotsbanken siden 1935.

Rundvisning på Danmarks Borgcenter

Arkæologerne fortæller begejstret om borgen, kongerne og Vordingborg som magtcentrum i middelalderen. De kan mange fantastiske historier om Danmarks største rigsborg, erobringstogter og korstog mod vore naboer i syd og øst. Link til Danmarks Borgcenter

SENESTE NYHEDER

​​.

VELKOMMEN TIL

Vi byder hjertelig velkommen til

Hotel Kong Valdemar i Vordingborg

SENESTE NYHEDER

Vi tilbyder optimale rammer til

møder og kurser i en god atmosfære

Hotel Kong Valdemar   //    Algade 101  //    4760 Vordingborg   //   Telefon: +45 55 31 12 10  //   CVR: 35405402   //    Mail: ​reception@hotelkongvaldemar.dk

Mobil: +45 29 66 26 62